Gratis en betaalde WiFi

Videliti biedt zowel gratis als betaalde WiFi oplossingen. Dit is perfect voor op de camping om stabiel en makkelijk WiFi aan te bieden voor de ultieme klanttevredenheid zonder dat het u handen met geld hoeft te kosten. 

offerte aanvragen! »

 

 

WiFi voor op de camping

Op vakantie willen uw gasten nog steeds constant online zijn. Dit kunt u makkelijk mogelijk maken met de WiFi oplossingen van Videliti.  

Iedereen laat tegenwoordig graag zien waar ze op vakantie zijn. Helemaal tijdens de vakantie is het nog belangrijker om snel te kunnen laten weten waar je bent en hoe mooi het daar is. Een mooie foto in de zon krijgt altijd veel aandacht op de social media. Niet alleen voor uw bezoeker, met Videliti automatisch ook voor uw bedrijf. 

Videliti maakt dit mogelijk door op een simpele manier een WiFi netwerk voor u op te zetten. Dit kan gratis via Facebook of Twitter, of u kunt uw gasten ervoor laten betalen. 

Gratis Toegang

Uw gasten loggen op het WiFi netwerk in met Facebook of Twitter. Hiermee slaat u dus twee vliegen in één klap!

  1. Gratis WiFi voor uw bezoekers
  2. Inzicht in uw bezoekers en vergroting van uw naamsbekendheid 

Betaalde Toegang

Bij campings komt het veel voor dat er een vergoeding gevraagd wordt voor het gebruik van het WiFi netwerk. De systemen op de camping zijn vaak complexer dan in een kroeg, dus het is logisch dat u daar een vergoeding van uw klanten voor vraagt. Ook dit is uiteraard bij ons mogelijk. 

Blije klanten en online mond-tot-mond reclame was nog nooit zo eenvoudig! Vergroot uw online bereik en naamsbekendheid eenvoudig met onze WiFi oplossing.

Mogelijkheden

Afhankelijk van uw wensen kunt u gebruik maken van de volgende opties, dit kan gratis of betaald zijn:

  • Betaald inloggen via PayPal of iDeal
  • Inloggen via Facebook Like
  • Inloggen via Twitter Follow
  • Inloggen via Algemene Voorwaarden
  • Inloggen via welkomstscherm
  • Binnen 14 dagen geïnstalleerd op locatie

Neem contact op

Wij adviseren u graag over de verschillende WiFi opties. Zeker voor een systeem op de camping raden we u aan de mogelijkheden met ons te bespreken om verrassingen te voorkomen.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 020 261 0 999 of vul ons contactformulier in door op de onderstaande knop te klikken.

NEEM CONTACT OP! »