Gratis of betaalde Wi-Fi

Met de Wi-Fi oplossingen van Videliti kunt u uw bezoekers en gasten makkelijk en veilig gratis internet aanbieden. Of u kunt ze er voor laten betalen, de keuze is aan u!

offerte aanvragen! »

 

 

Wi-Fi voor uw jachthaven

Mensen laten tegenwoordig graag zien wat ze aan het doen zijn of waar ze zijn. Helemaal als ze op vakantie zijn of een dagje weg, willen ze dit graag meteen aan vrienden en familie thuis laten zien. Een mooie foto in de zon krijgt altijd veel aandacht op de social media. Niet alleen voor uw bezoeker, maar automatisch ook voor uw bedrijf. 

Videliti maakt dit mogelijk door op een simpele manier een Wi-Fi netwerk voor u op te zetten. Uw gasten loggen hier op in met Facebook of Twitter. Hiermee slaat u dus twee vliegen in één klap!

  1. Gratis Wi-Fi voor uw bezoekers
  2. Inzicht in uw bezoekers en vergroting van uw naamsbekendheid 

Betaalde Toegang

In havens komt het veel voor dat er een vergoeding gevraagd wordt voor het gebruik van het Wi-Fi. De systemen in een haven zijn vaak complexer dan in een kroeg, dus het is logisch dat u daar een vergoeding van uw klanten voor vraagt. Ook dit is uiteraard bij ons mogelijk. 

Blije klanten en online mond-tot-mond reclame was nog nooit zo eenvoudig! Vergroot uw online bereik en naamsbekendheid eenvoudig met onze Wi-Fi oplossing.

Mogelijkheden

Afhankelijk van uw wensen kunt u gebruik maken van de volgende opties, dit kan gratis of betaald zijn:

  • Inloggen via Algemene Voorwaarden
  • Inloggen via welkomstscherm
  • Inloggen via Facebook Like
  • Inloggen via Twitter Follow
  • Betaald inloggen via PayPal of iDeal
  • Binnen 14 dagen geïnstalleerd op locatie

Neem contact op

Wij adviseren u graag over de WiFi opties. Zeker voor een systeem in een haven zal raden we u aan de mogelijkheden met ons te bespreken om verrassingen te voorkomen.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 020 261 0 999 of vul ons contactformulier in door op de onderstaande knop te klikken.

NEEM CONTACT OP! »