Hoe werkt het?

Op deze pagina kunt u lezen hoe het WiFi van Videliti werkt. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u nu contact opnemen met ons via info(at)videliti.com of op 020-2610 999.

Wat doet WiFi van Videliti?

Met de WiFi oplossing van Videliti geeft u uw klanten veilig en makkelijk toegang tot internet. Uw bezoekers hebben verschillende opties om in te loggen via social media, zo vergroot u automatisch uw online bereik. Vrienden en volgers van uw bezoekers krijgen namelijk te zien dat zij voor uw bedrijf gekozen hebben. Dit zorgt uiteraard voor een verhoging van uw naamsbekendheid. 

Interesse? Bestel nu door het contactformulier in te vullen: Bestel nu! »

Hoe werkt de hotspot?

De WiFi hotspot van Videliti wordt aangesloten op uw bestaande internet aansluiting. Bijvoorbeeld op de router van internet providers zoals Ziggo, UPC of KPN. De Videliti router creëert een gratis gastnetwerk voor uw bezoekers. Dit is een openbaar netwerk, bijvoorbeeld "Videliti Gastnetwerk". Op deze manier is het netwerk makkelijk te vinden voor uw bezoekers. 

Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van dit netwerk, nadat ze ingelogd zijn doormiddel van Facebook, Twitter of door het inschrijven op uw nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om gasten te laten betalen voor het gebruik van uw internetverbinding doormiddel van iDeal, PayPal of creditcard. Op deze manier kunt u het gratis gastnetwerk gebruiken als marketing-tool voor uw organisatie. 

Het is goed om te weten dat de gebruikers van het gastnetwerk volledig zijn afgeschermd van uw bedrijfsnetwerk. Zij hebben geen toegang tot uw computers of kassasystemen. Als u een standaard router gebruikt kan de veiligheid helaas niet gewaarborgd worden. 

Tevens is het mogelijk om gebruikers in te laten loggen met een door u gekozen wachtwoord. Het wachtwoord kunnen de bezoekers invullen op een inlogscherm in uw eigen huisstijl. Dit kunt u als backup gebruiken voor bezoekers die niet op een van de eerder genoemde methodes kunnen inloggen. 

BESTEL NU »

Waarom kiest u voor Videliti?

Waarom zou u kiezen voor de WiFi oplossing van Videliti?

1. Gratis WiFi in uw organisatie trekt meer klanten die hier gebruik van willen maken
2. Het vergroot uw doelgroep, steeds meer consumenten vinden dit namelijk belangrijk
3. Het versterkt de band met uw bezoekers die hier van profiteren
4. U creëert gratis online mond-tot-mondreclame voor uw bedrijf
5. U kunt uw online aanwezigheid versterken door middel van social media
6. De drempel voor het gebruik van WiFi wordt verlaagd door verschillende authenticatie mogelijkheden aan te bieden
7. Het netwerk is veilig doordat de hotspot een nieuw stand-alone gastnetwerk creëert
8. Het bespaart uw medewerkers tijd omdat ze geen wachtwoorden meer hoeven te verstrekken
9. Door consequent gebruik te maken van uw huisstijl verstevigd uw uw naamsbekendheid

BESTEL NU »

Welke mogelijkheden biedt Videliti?

Videliti biedt een standaard oplossing voor WiFi in openbare ruimtes. De onderstaande opties kunnen worden toegepast.

  • WiFi hotspot in uw huisstijl met koppeling aan uw Facebook pagina voor extra shares
  • WiFi hotspot in uw huisstijl met koppeling aan uw Twitter pagina voor nieuwe volgers
  • WiFi hotspot in uw huisstijl met acceptatie van Algemene Voorwaarden 
  • WiFi hotspot in uw huisstijl met betaalmogelijkheden via iDeal en PayPal 
  • Voor andere ideeen en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

BESTEL NU »

Technische informatie over de hotspot

Onze apparatuur is uitgebreid getest en door ontwikkeld. De hotspot wordt aangesloten op uw bestaande router via DHCP. De hotspot maakt automatisch verbinding met de cloud-based server. De server bepaald welke huisstijl er getoond wordt voor de gebruikers, welke gebruikers gebruik mogen maken van het gratis WiFi en welke eventueel worden geblokkeerd. 

De software wordt automatisch ge-update, zodat uw hotspot altijd de meest recente versie gebruikt. Hier heeft u verder geen omkijken naar. De hotspot maakt gebruik van uw bestaande internet verbinding via uw router, daarom raden wij aan om altijd een snelle internet verbinding te kiezen van minstens 20 Mbit. 

BESTEL NU »

Social Free Login

Het is uiteraard ook mogelijk om uw bezoekers internet aan te bieden zonder gebruik te maken van Facebook of Twitter. U kunt het als gratis service aan bieden omdat u vindt dat social media niet bij uw onderneming past. Dat is geen probleem. 

Vraag daarom nu een offerte aan en geef aan dat u geen behoefte heeft aan social media. 

BESTEL NU »

Betaalde WiFi toegang

Steeds meer klanten kiezen ervoor om gebruikers te laten betalen voor het gebruik van WiFi. Vooral op locaties waar gasten langer zijn is dit gebruikelijk. Je kan denken aan campings, jachthavens of volkstuinen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Dit soort grotere locaties zijn meestal maat werk. Daarom raden we aan om contact met ons op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden voor jouw locatie zijn!

CONTACT OPNEMEN »